FRIENDS FEST – Přátelský festival plný Ameriky

6. srpna 2018·Články·Eva Slesingerova

Jaká je pro vás vůně Ameriky? Je to vůně rychlých kol? Rockové muziky? Westernová? Hamburgerová? Je to dusot koňských kopyt nebo zvuk motoru? Pro nás je to jednoznačně 11. srpendostihové závodiště v Pardubicích. Právě tam se totiž i letos bude žít americký sen, a to na třetím ročníku multižánrového festivalu Friends fest.

Divoký západ dorazí na východ Čech, a to znamená pořádně ostrou dávku pravé Ameriky. A to nejen proto, že se bude závodit v pojídání chilli. Pekelné budou i americké automobily a motocykly, ohníčky v očích zajiskří milovníkům rock´n ´rollu, blues i country, takovou samozřejmostí už je vojenská technika a celý den opepří sportovní ukázky a módní přehlídky. Čeká vás prostě pořádné rodeo. A to bude i večer. Z Anglie totiž přijedou glamrockoví a hardrockoví SLADE! Že nemáte hlídání pro děti? Vezměte je s sebou! I pro ně tady bude mnoho soutěží a atrakcí – uspořádáme pro ně dětský den!

A to vše opět pod taktovkou Martina Dejdara a Petra Vacka.

Lupeny najdete v předprodejích nebo na stránkách FRIENDS FEST.cz za zvýhodněnou cenu 250 Kč. Děti do 150 cm mají vstup zdarma.

Tak přijeďte 11.srpna na pardubické dostihové závodiště a domů odvezete kus Ameriky! Lákavé, velkolepé a inspirující.

Články - další články

Doporučujeme