GALERIE: Tahle ošklivka se živí jako modelka! Lekli byste se jí, ona je na sebe pyšná

11. března 2017·Články·Redakce

Instagram/ caitinkitten

Souměrné krasavice jsou už okoukané. Doba dokonalých tvářiček a křivek je pryč. Co nahradilo krásu? Všechno, co byste dřív označili za zrůdné nebo ošklivé. Do popředí se dostávají takové tělesné znaky, za které by dřív byly ženy odvedeny na hranici.

Aby byly přehlídky výjimečné a modely známých návrhářů oslnily a vynikly, vybírají si organizátoři takové modelky, které mají opravdu daleko k tomu, aby je muži obdivovali za jejich dokonalost a krásu. Deformace vládne! A šanci proto dostala i Caitlin Stickels, která se narodila s tzv. syndromem rybího oka. Jde o poruchu chromozomů, která způsobuje onemocnění ledvin, srdečního tepu, jejím znakem je rozštěp patra a zkřivení obličeje – což vede ke zmíněnému “rybímu” pohledu.

V téměř třiceti letech je Caitlin se svým zevnějškem vyrovnaná. Mladá žena si myslí, že vypadá exoticky a využila šanci prorazit ve světě módy bez přemýšlení. Na svém instagramovém účtu se se svými fanoušky dělí o všechny příležitosti, které jí tento svět nabízí. Pravdou je, že díky práci fotografů jsou některé její snímky opravdu dechberoucí. Naprosto se vymykají tomu, co všichni z módních časopisů známe. Posuďte sami!

Články - další články

Doporučujeme