Adoptujte nás spolu, prosí pět sourozenců, kteří vyrůstají odděleně

12. listopadu 2019·Články·Redakce

Zdroj: YouTube / COURTESY MARK WEBER, WICHERS PHOTOGRAPHY

Pět sourozenců, kteří touží po tom, co většina z nás považuje za samozřejmost. Vyrůstat spolu, bok po boku, jako rodina. Zatím jim to však nebylo dopřáno. Děti, které chtějí žít pod jednou střechou, vychovává v současnosti několik pěstounů. Každé je tedy v jiné rodině a vídají se málo. Rozhodly se, že to změní.

Sourozenci Bradley (11), Preston (10), Layla (8), Landon (6) a nejmladší Olive (2) jsou z Kansasu a hledají jednu maminku a jednoho tatínka pro všechny. Zní to logicky, ale pro ně by to byl splněný se. Jen tak totiž budou moct vyrůstat společně. Web The Kansas City Star se rozhodl jim pomoct a rozjela se velmi rozsáhlá kampaň na podporu jednoho domova pro všechny. Najde se máma a táta?

Jaká je odezva? Obrovská. Nepočítal s tím ani portál adopční nadace AdoptKSKids.org, který pod náporem rodin, které chtějí pomoct, zkolaboval. Jisté je jedno, děti si společný domov zaslouží, jsou to velcí bojovníci a portál zmiňuje také jejich charakteristiku – Bradley často poslouchá hudbu, je spíše introvert, tichý a hodný a miluje matematiku. Preston je energický a zajímají ho zvířata, chodí na ryby a je to takový malý průzkumník. Layla je roztomilá tanečnice, která všechny sourozence starostlivě opatruje. V dospělosti by se ráda věnovala nemocným lidem nebo pracovala se zvířaty. London je sportovně nadaný a chce se stát učitelem tělocviku. Maličká Olive je neskutečně roztomilá holčička, která se ráda mazlí. Tenhle neuvěřitelný příběh napsal sám život a děti by měly dostat šanci prožít ho společně.


Články - další články

Doporučujeme