ABBA chce vydat nové písně. Podle Anderssona by měly vyjít letos v září

3. února 2020·Hudba·Barbora Pisingerová

Benny Andersson. Foto: ČTK

Kdo by neznal legendární ABBU? Skupina, která dominovala hudební scéně po celá sedmdesátá léta si teď pro fanoušky připravila pořádné překvapení. V září 2020 totiž plánuje vydat nové písně.

Jen málokterá kapela na světě se do historie hudebního průmyslu zapsala tak, jako švédská ABBA. I když si slavná čtveřice užívá důchodu, Benny Andersson (73) nyní prozradil, že hudební kariéru pořád ještě na hřebík nevěší.

Ba co víc: při nedávném střetnutí s novináři Andersson potvrdil, že kapela plánuje vydat úplně nové písně, a když všechno půjde hladce, stane se tak již za pár měsíců.

“Vyjdou letos. Řekl bych, že po létě. Ale můžu jen hádat, nejsem si jistý. Ale řekl bych, že ano,” prozradil Andersson na videu, které se posléze objevilo na Twitteru fanoušků kapely.

Když se ho novináři ptali na konkrétní datum, odpověděl Andersson, že v hudebním průmyslu není možné nic slíbit na 100 %. “Člověk by neměl nic slibovat, ale kdyby to bylo jenom na mně, bylo by to v září. Nemůžu to rozhodnut sám, ale v tohle doufáme,” uvedl hudebník.

Jak to nakonec dopadne, je tedy stále ve hvězdách, už teď je ale jisté, že se mají fanoušci slavné kapely rozhodně na co těšit.

Hudba - další články

Doporučujeme