O5 a Radeček vydávají valentýnský videoklip. Obsahuje 600 zamilovaných snímků fanoušků

14. února 2023·Hudba·Redakce

O5 a Radeček. (Foto: se souhlasem BrainZone)

O5 a Radeček se rozhodli vydat netradiční videoklip. Nejprve požádali své fanoušky skrze sociální sítě o to, aby jim posílali zamilované fotografie, které poté využili k songu Romantický smyčce. Do výzvy se zapojily i celebrity.

Bude nám ctí, když se zapojíte a budete součástí klipu,” stálo v příspěvku na instagramu kapely před třemi týdny, kde kluci vyzývali všechny, ať posílají zamilované fotografie či krátká videa. Ve valentýnském videoklipu Romantický smyčce se tak díky tomu sešlo neuvěřitelných 600 zamilovaných fotek od fanoušků.

V klipu se objevuje také řada celebrit se svými partnery. Jsou mezi nimi například Ivan Hlas, Pokáč, Voxel, Lukáš Pavlásek, Radek Banga, NikolKarel Heřmánkovi a další.

Radečci si letos pro všechny zamilované připravili i speciální koncertní šnůru za doprovodu smyčcového tělesa olomoucké filharmonie Ceremony String Quartet. Turné s názvem Romantický smyčce začne 13. února v Liberci, následovat bude pražský Palác Žofín, Šumperk a tečku napíše 16. února vystoupení v koncertní síni Moravské filharmonie Olomouc. Turné je beznadějně vyprodané včetně přidaných koncertů. Zbývá posledních pár lístků do pražského Žofína, kde kapela vystoupení přesunula do většího sálu.


Hudba - další články

Doporučujeme