Tanečník ze StarDance Michael Petr se dal na pěveckou dráhu. Vydává další singl

13. prosince 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Tanečník a zpěvák Michael Petr. (Foto: ČTK/se souhlasem M. Petr)

Zpěvák a tanečník Michael Petr, který se do podvědomí diváků dostal díky taneční soutěži StarDance II., kde se proslavil jako taneční partner Lenky Filipové, přichází s novou písní Až zítra. V minulosti jste ho mohli slyšet i vidět v písničkách Čechoameričan, Jenom Tebe, kde vystupuje s vítězkou Stardance Alicí Stodůlkovou, nebo v úsměvné letní písni Hot Dog stand.

V písni Až zítra Michael zpívá o trpělivosti, čekání na správný vztah a jak touží poznat tu pravou.  Písnička vznikla v tomto roce a zpěvák v ní našel nový zvuk pro svoji další sólovou dráhu. Píseň Až zítra byla nahrána v Praze v Rooftop studios a postprodukce proběhla v Abbey Roads v Londýně.

Videoklip byl natočený na Islandu v září a opravdu je na co se dívat.  Jde vidět, že si zpěvák nechal záležet nejen na kvalitě samotné písně, ale zároveň chtěl posluchače pomocí videoklipu přenést do dechberoucího prostředí Islandu. Michael nezapomněl ani na své taneční kořeny a na píseň Až zítra se dá zatančit Vídeňský valčík.

Tato píseň bude singlem, který odstartuje vydání nového alba O nás a na to se mohou posluchači těšit v dubnu příštího roku,” prozradil Petr.  Pro toto album má zpěvák nachystaných 8 videoklipů, které budou postupně vycházet v průběhu roku 2022. První klip spatří světlo světa již v lednu.


Hudba - další články

Doporučujeme