Ivana Gottová zveřejnila oficiální upoutávku k filmu Karel

11. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott a Ivana Gottová (Foto: Instagram karelgottagency)

Ivana Gottová na sociální síti Instagram zveřejnila očekávaný trailer k celovečernímu dokumentárnímu filmu KAREL. Diváci film poprvé uvidí v předpremiéře 18. září na pražském Febiofestu. Zpěvák je ve filmu ztvárněn jako člověk s velkým srdcem, kterého neopouštěl humor ani v posledních chvílích života.

“Milí příznivci, jsem nesmírně ráda, že vám můžeme představit oficiální trailer k filmu Karel,” napsala k videu Gottová. V traileru můžeme vidět poslední momenty jeho života. Společně s režisérkou Olgou Malířovou Špátovou odhaluje divákům postupně své soukromí a pocity. Karel vzpomíná na různé milníky z historie naší země, jak začínal kariéru, řeší zde s manželkou jaký byl student a popisuje pocity z koncertů.

Ve filmu nechybí ani rodinné chvíle a ukázka z videoklipu poslední písně Srdce nehasnou, kterou Karel nazpíval se svou dcerou Charlotte Ellou Gottovou. “Věřím, že na vás dokáže alespoň částečně přenést obrovskou otevřenost a lásku, se kterou film vznikal,” dodala Ivana. Ve filmu nebude nouze ani o dojemné scény, kdy manželka a dcery, Karla podporovaly od dozvědění se prognózy své nemoci až do poslední chvíle. V úryvku vidíme, že Gott neztrácel naději a nepřipouštěl si blížící se konec.

View this post on Instagram

Milí příznivci, jsem nesmírně ráda, že vám můžeme představit oficiální trailer k filmu Karel. Věřím, že na vás dokáže alespoň částečně přenést obrovskou otevřenost a lásku, se kterou film vznikal. Vaše Ivana ❤️ #karelgottagency #karelgott #karelfilm #ohmygott

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency) on

Ve filmu uvidíme také mnoho jeho kolegů. Například hudebníka Ladislava Štaidla, zpěvačku Evu Pilarovou, Martu Kubišovou a další. Film bude po předpremiéře uveden do kin 15. října 2020. Podle reakcí pod příspěvkem se dá očekávat, že film bude jeden z nejvyhledávanější tohoto roku. “Už teď brečím, Mistře, určitě půjdeme,” stojí v jednom z komentářů.

Karel Gott a Ivana Gottová (Foto: Instagram karelgottagency)

Karel Gott (Foto: Instagram karelgottagency)

Karel Gott. Foto: ČTK

Karel Gott (Foto: Shutterstock)

Celebrity - další články

Doporučujeme