Čech chce vypadat jako panenka Bratz. Za plastiku utratil půl milionu korun

11. února 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Honza Šimša se rozhodl pro radikální proměnu do panenky Bratz. (Foto: Instagram bratzdoll_brno)

Jsme zvyklí, že ve světě si jak muži, tak ženy nechávají upravovat vizáž. V Česku na tento trend nejsme moc zvyklí a donedávna jsme tyto změny nějak výrazně nepozorovali. Českým průkopníkem se stal mladý Honza Šimša, který má jasný cíl. Chce se dokonale přestylizovat do panenky Bratz. Informoval o tom server eXtra.cz.

Pro svou proměnu se Honza rozhodl po roce 2017. Do té doby byl úplně “normální” kluk. Od mala ale pociťoval, že se mu líbí dívčí věci. “Někdy od dvanácti let se mi takové věci začaly líbit,”říká pro server eXtra.cz Šimša. “Ze začátku bylo pro mě velmi těžké vzít si na sebe kožich, styděl jsem se. Odjakživa se mi ale líbily dlouhé řasy a vlasy,” dodal pro server.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Šimša (@jan.simsa.7)

Následovala řada plastických operací, za které mladík utratil přibližně půl milionu korun. “První je pusa, kde jsem se nechal dvakrát řezat. Mám spoustu plastických výplní. Jedná se o lícní kosti, nosoretky, botox atd. Zvažuji zásadní plastickou operaci, ale nerad bych to ještě dál rozváděl,” uvedl pro eXtra.cz Honza.

View this post on Instagram

A post shared by @bratzdoll_brno

Reakce na sociálních sítích se na jeho osobu různí. Podle Šimši jsou ale lepší, než na začátku. “Na začátku to bylo extrémně ostré,” popisuje své zkušenosti pro server. Teď ho lidé buď chválí nebo ignorují. Ve své orientaci má ale jasno. “Jsem na ženy. Já už si nemohu vybrat holku a jít za ní. Většinou to je naopak, že se holkám zalíbím a ony na mě zareagují,”dodává Honza pro eXtra.cz.


Koktejl - další články

Doporučujeme