Další seriál, který se letos zařadí mezi neúspěšné? Osada diváky zklamala

6. září 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Seriál Osada. (Foto: se souhlasem Česká televize)

V pátek večer mohli diváci poprvé spatřit nový seriál České televize Osada. Pořad bude mít celkem třináct dílů. Scénář napsal Petr Kolečko. Bohužel diváky jeho dílo nenadchlo. Podle mnohých je to jedno velké zklamání, na které se nedá dívat.

Chatařská sezóna v osadě Záhoří byla v pátek oficiálně zahájena. V seriálu hrají hvězdy jako Ivana Chýlková, Pavla Beretová, Martin Myšička. Radek Holub a další. Bohužel tato parta českých chatařů, kteří zažívají klasické sousedské trable, diváky nenadchla.

Obrovské zklamání na to, jak dlouho jste dopředu avizovali nový seriál. Nudné, nezajímavé, nezábavné, strašná blbost, nekoukatelná! Hrozná slátanina, na kterou už se dívat nebudu, odradilo mě to a nemám ani trochu chuť tuhle zpackanou blbost dál sledovat. Tohle se teda České televizi vůbec nepovedlo,” napsala jedna z divaček podle serveru eXtra.cz, se kterou většina souhlasí.

Najdou se ale i tací, kteří pořadu ještě chtějí dát druhou šanci, i když rozjezd nebyl podle jejich představ. Na seriál jsem se těšila, ale po prvním dílu jsem docela zklamaná. Dám šanci ještě příštímu dílu. Scénář dobrý, herci taky, režie… ale všechno dohromady nějak neladí. Myslím, že jsou nevhodně zvoleni herci. Chvílemi jsem si místo Holuba představovala Davida Novotného, místo Bareše, Vetchého a docela jsem se bavila,” napsala na Facebook České televize Ivana. Po prvním dílu jsem docela zklamaná, uvidím, jak bude vypadat další,”  dodala Václavka.

Jak se nový seriál líbí vám? Napište nám na Facebook!


Koktejl - další články

Doporučujeme