Které profese přijdou mužům nejvíc sexy? Uniformy dělají divy

17. září 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Řekněme si to narovinu, takový hasič nebo plavčík dokáže s ženskou myslí i tělem udělat divy, a přitom nemusí disponovat zrovna nejkrásnější tváří Adonise nebo perfektním tělem Michelangelova Davida. Stejně tak existují určité ženské profese, které ženě přidají automaticky na sex-appealu. Které to jsou? To prozradí magazín Elle.

Vždy usměvavá

Na prvním místě se objeví bez pochyby profese letušky. Pěkně upravená, usměvavá, milá a vždy udělá vše proto, aby splnila každé vaše přání. A ta uniforma! Ta zkrátka dokáže rozdráždit nejednoho muže… nebo ženu. Vábničkou je pro muže také fakt, že letušky umí mluvit více jazyky, což samo o sobě vypovídá o jisté dávce inteligence. Ale zase na taková, aby muže příliš zastiňovala.

Moc v oblacích

Koho nepřitáhne jako magnet letuška, která splní každé přání, ten neodolá pilotce. Taková profese dostane do kolen takové muže, které se rádi nechají ženou ovládat a mají rádi dominantní typy, které se nebojí chytit velký stroj do svých rukou a nebojácně s ním vzlétnout. Navíc jsou pilotky stále dost ojedinělé, takže budete mužovým klenotem, se kterým se bude moc rád všude chlubit.

Pečovatelka v krátké sukni

Po sestřičkách touží všichni muži. Jsou spojené se sexy uniformami a rozhodně nebudou zlehčovat mužovu rýmičku. Budou o ně se zájmem pečovat, pofoukají bebíčka a samozřejmě jim během vyšetřování nějaký ten dotek taky není cizí. není divu, že kostým sexy sestřičky je ten nejběžnější, po kterém milenecké páry sáhnou, pokud mají náladu si hrát.

Šikovné ruce

Masérky sice nenosí žádné přitažlivé a sexy uniformy, to ale mnohým mužům nevadí. Stačí jim jejich šikovné ruce, které přinášejí jen slast, úlevu a příjemný pocit. Představa šikovných ženských ruku, které kloužou po mužových zádech, je neodolatelná a mít takovou ženu doma, je snem každého muže.

Žena co zachraňuje životy

Ačkoliv hasiči se těší velkému obdivu především u žen, ženy hasičky jsou pro muže také velkým lákadlem. Uniforma je sice naprosto mimo to, co je sexy, muži však rádi zapojují fantazii. Láká je tak představa, co se skrývá pod tou hasičskou bundou. A v kombinaci s tím, jak musí být taková žena schopná a zaslouží respekt, je to ideální objekt mužské touhy.


Koktejl - další články

Doporučujeme