Magda Malá a Martin Černý se vrátí na obrazovky. Padla první klapka druhé řady seriálu Stíny v mlze

20. března 2023·Koktejl·Redakce

Detektivní seriál Stíny v Mlze. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Diváci České televize se opět mohou těšit na kriminální seriál z ostravského prostředí. V pátek padla první klapka 2. řady Stínů v mlze, kde se v hlavní roli vyšetřovatelů opět objeví Magda Malá (Petra Špalková) a Martin Černý (Jiří Vyorálek). Dvanáct nových dílů půjde na obrazovky v příštím roce. Informovala o tom Česká televize na facebooku.

Začalo natáčení druhé řady oblíbeného krimi seriálu Stíny v mlze,” informovala fanoušky na facebooku Česká televize. S vyšetřovatelkou Magdou MalouMartinem Černým jsme se rozloučili v posledním díle 1. řady poněkud otevřeně. Dceru Magdy unesl záporák, kterého hrál Miroslav Hanuš. Policie ji sice zachránila, ale Martin byl při zásahu zraněn a skončil v nemocnici. Nikdo doteď netušil, zda se vyšetřovatel zotavil.

Teď je jasné, že se Černý z posledního zásahu uzdravil a diváky tak čeká dalších dvanáct dílů, kde o napětí rozhodně nebude nouze. V prvním dílu druhé série bude oblíbená dvojice kriminalistů Magda a Martin vyšetřovat vraždu ve vlaku, píše ČT na facebooku.

Seriál se by se měl objevit na obrazovkách někdy v příštím roce. Zpráva okamžitě potěšila všechny fanoušky. “Konečně, paráda.” “Už se těším, ať se vše podaří.” Píší v komentářích nadšenci kriminálky z prostředí Ostravy.


Koktejl - další články

Doporučujeme