Majitelka útulku zachránila osamělé štěně. To později našlo milující domov

19. července 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Ještě před nedávnem nemělo štěňátko Osito doslova žádné přátele. Jeho rodina se ho rozhodla zbavit, naštěstí to netrvalo dlouho. Život mu zachránila jedna peruánka, která vlastní útulek pro opuštěné pejsky. Informoval o tom server The Dodo.

Když se Felicia Quispe Arana dozvěděla o situaci štěněte Osita, ani na vteřinu nezaváhala a rozhodla se ho příjmout do svého útulku pro psy bez domova. Nejprve se bála a netušila, jak pejska přijmou ostatní členové. V našem útulku nejsou žádná štěňata, všichni psi jsou velcí a většina z nich jsou dospělí,” řekla serveru The Dodo Arana. Nevěděla jsem, jak zareagují na Osita, když se s ním setkají,” dodala. Nakonec byla mile překvapena.

Z počátku bylo štěně z nového prostředí nervózní, lepší přivítání si ale nemohlo přát. Osita byl nejprve zastrašován pohledem velkých psů. Po setkání se ale cítil pohodlně a má k nim velikou důvěru,” uvedla Arana.

Osito také brzy našel nový a láskyplný domov. Nakonec jsme našli i člověka, který si ho nakonec adoptoval,” dodala. Nyní má rodinu a majitelka útulku doufá, že bude mít dlouhý a šťastný život.


Koktejl - další články

Doporučujeme