Matka zveřejnila video, jak depiluje svou tříletou dcerku. Tvrdí, že je to pro její dobro

11. října 2022·Koktejl·Redakce

Depilace holčičky (Foto: Profimedia)

Leah Garcia se rozhodla, že své tříleté dceři pomůže tím, že jí bude depilovat srostlé obočí. Podle jejího názoru je to lepší, než kdyby ji nechala, ať se jí jiní posmívají. Jenže se videem, jak to provádí, pochlubila na internetu a pravděpodobně nechtěně (nebo chtěně?) sebe i holčičku proslavila. Video se stalo virálním a vyvolalo velice odlišné reakce. Informuje o tom Super.cz.

“Je mi to jedno. Radši budu, když mi budete nadávat, že jsem špatná matka, než abych nechala svou dceru chodit se srostlým obočím, jako to udělali moji rodiče mně,” hájí se Leah. A samozřejmě reakce na sebe nenechali dlouho čekat. Jedni ji za to odsuzují, druzí podporují.

Na videu je vidět, jak holčičce depiluje kořen nosu, když jí bleskově strhne proužek s voskem, dívenka přizná, že to bolelo. “Když rodiče poukážou na nedostatek, v dětech to zůstane navždy. I kdyby jim to jinak nevadilo, navždy si budou pamatovat, že nebyly dokonalé pro své rodiče,” vyjádřil názor jeden z odpůrců. Jinému zase vadil věk holčičky. Možná v sedmi, osmi letech, ale ve třech? divil se.

Druhý tábor naopak kvitoval rozhodnutí Leah zabránit tomu, aby holčičku kvůli jejímu obočí šikanovali. Kéž by to udělali naši mně. Tolik mě šikanovali kvůli obočí a chlupatým rukám,” svěřila se jedna. Druhá jí přitakala, že kdyby se její máma zachovala stejně, vyhnula by se tak šikaně. Děti umí být kruté. Udělám všechno, abych ochránila svou dceru před šikanou,” uzavřela Leah, i když připouští, že kritiku respektuje. Dodává ale, že holčička depilaci podstupuje dobrovolně, nekřičí ani se nebrání.


Koktejl - další články

Doporučujeme