Milionářský pár plánuje zplodit 100 dětí. Díky náhradním matkám už mají 10 miminek

16. února 2021·Koktejl·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Láska je záhadná věc a když člověk potká protějšek, který sdílí jeho jedinečný pohled na svět, má jistě důvod slavit. Právě to se povedlo manželskému páru Christině a Galipovi Ozturkovým žijícím v Gruzii. Dvojice by si přála zplodit rovnou stovku dětí a na svém plánu již usilovně pracuje. Náhradní maminky jim zatím odnosily deset miminek. 

Když mladá Christina Ozturk (23) původem z Moskvy poznala postaršího milionáře Galipa Ozturka (56), okamžitě v něm poznala svou životní lásku. Spolu s její šestiletou dcerou Vikou utvořili rodinu a brzy přišla svatba.

Zatímco ruská kráska má šestiletou holčičku, děti bohatého byznysmena jsou již dospělé. Dvojice ovšem sdílí silnou vášeň pro rodinu a tak po svatbě zatoužila pořídit si i nějaké ty vlastní děti. Po společné diskuzi a s uvážením svých širokých finančních možností došli k neobvyklému závěru – prý by si přáli rovnou stovku potomků.

View this post on Instagram

A post shared by Galip Öztürk (@galipozturkofficial)

Péče o děti je náročná.

Na svém snu již začali pracovat. Na svět zatím přišla desítka dětí, která je biologicky movitého páru, ve svém lůně je ovšem odnosila desítka různých jiných žen. Všechno zařídila soukromá klinika a rodiče se s náhradními matkami údajně nikdy ani nesetkali. Za jedno těhotenství měli zaplatit zhruba 205 tisíc korun.

View this post on Instagram

A post shared by Galip Öztürk (@galipozturkofficial)

Christina Ozturk a jejích 11 dětí.

Mladá maminka na sociálních sítích přiznala, že jí deset miminek a malá školačka dávají pořádně zabrat, a než proto s manželem rodinu obohatí o další členy, nejprve počkají, než drobečkové trochu povyrostou.

Nevím, kolik jich nakonec bude, ale určitě se nezastavíme na desítce. Prostě jen nejsme připraveni mluvit o konečném čísle. Všechno má čas,” uvedla zatím jedenáctinásobná máma pro deník The Sun.


Koktejl - další články

Doporučujeme