Muž v přímém přenosu šokoval moderátory. Ukázal jim své přirození

22. listopadu 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Moderátoři britské ranní show zažili v přímém přenosu obrovský šok. Jako hosta si pozvali američana Jonaha Falcona, který se pyšní tím, že má největší penis na světě. Moderátorům sice popisoval a připodobňoval jeho velikost například k lilku, ale nakonec se rozhodl jim ukázat snímek v mobilu. Informoval o tom zahraniční server The Sun.

Moderátoři Phillip Schofield a Josie Gibson zůstali jako omráčení, když jim jejich host ukázal v telefonu snímek své mužské chlouby. “Gratuluji,” začal se po chvíli smát směrem k hostu moderátor. Jonahův penis měří 34,5 centimetrů  a podle jeho slov to není žádná výhra.

Živí se jako herec a kvůli velikosti přichází o dost rolí.“Vyhledají si moje jméno a řeknou, že mě neosloví, protože jsem slavný pro velikost svého penisu. Opravdu to ničí mou kariéru, mám dva přátele castingové režiséry, kteří mi to řekli,” popsal deníku The Sun.

Dokonce jednou na letišti se musel Falcon podrobit prohlídce, protože si policie myslela, že v nohavici má výbušniny. Přesto by ale svou chloubu za nic na světě nevyměnil.


Koktejl - další články

Doporučujeme