Nahá a zavěšená na laně nad publikem. Jaké to je pracovat v nejluxusnějším erotickém klubu na světě?

27. října 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Super elitní místo se spoustou andělsky krásných lidí, kteří dokáží uspokojit i ty nejtajnější erotické touhy. Takový je erotický klub Snctm. Jaký je svět za zavřenými dveřmi tohoto místa, kam se dostanou nejen úspěšní, krásní a slavní, ale také pouze ti, kteří za roční členství zaplatí 1 800 000 korun? To deníku Daily Star přiblížila jedna ze zaměstnankyň.

Klub založil herec a filmový producent Damon Lawner v roce 2013 v Beverly Hills. Každý, kdo se chce stát stálým členem, musí v neposlední řadě zaplatit částku, za kterou by mohl koupit sportovní luxusní vůz. Za to se mu však otevřou dveře do jiného světa. Do světa rozkoše, opulentní zábavy a nikdy nekončící slasti, kde se i ty nejtajnější sexuální přání stávají skutečností.

Atmosféra vás uchvátí

Deník Daily Star hovořil s jednou ze zkušených umělkyň, aby svým čtenářům přiblížil, jak vypadají proslulé sexuální večírky. “Do Snctm jsem poprvé zavítala jako host. Atmosféra večírku mě naprosto ohromila. Připadala jsem si jako v jiném světě,” prozradila.

Snctm Instagram (Se souhlasem Snctm)

Nahá a svázaná

Na své práci oceňuje rozmanitost. Jednotlivé večírky jsou tematicky zaměřené, což vyžaduje nejen obměnu oblečení, ale i zdokonalení tanečních sestav. Když nastane den D, nesmí mít show jedinou chybičku. Zpovídaná zaměstnankyně vzpomíná na jedno své dech beroucí představení: “Byla jsem nahá a svázaná a zavěšená na laně nad publikem.”

Snctm Instagram (Se souhlasem Snctm)

Platí zde přísná pravidla

Ačkoliv je hlavní náplní celého konceptu klubu uspokojování všech požadavků, nikdy se zde nejedná bez jasného souhlasu. Než si členové s kýmkoliv cokoliv začnou, musí k tomu mít jejich souhlas. Platí zde velice striktní pravidla a pokud by se někdo byť jen někoho dotknul bez souhlasu, byl by okamžitě navždy z klubu vykázán. “Klienti bývají velice uctiví. Snctm pečlivě vybírá mezi všemi přihlášenými, kteří jsou seznámeni se striktními pravidly,” vysvětluje žena.

Snctm Instagram (Se souhlasem Snctm)

Někomu by se mohlo zdát, že hlavní motivací pro zaměstnance a umělce bude setkání s elitní smetánkou. Pravda je ale taková, že největším lákadlem je samotná komunita  a prostředí, které jim umožňuje neustále posouvat hranice své sexuality a prozkoumávat své erotické fantazie. “Je to neuvěřitelně obohacující pocit. Tyto silné zážitky mi pomohly změnit pohled na lidskou sexualitu,” ukončuje umělkyně rozhovor.

Snctm Instagram (Se souhlasem Snctm)

 


Koktejl - další články

Doporučujeme