Nejdřív pes, potom pán! Buldoka majitelé krmí u stolu příborem

8. prosince 2022·Koktejl·Redakce

Pes Dennis. (Foto: Profimedia)

Dvaapadesátiletá Sam Grant a čtyřiapadesátiletý Craig Grant jsou hrdí majitelé viktoriánského buldoka Dennise, který si u nich žije jako rovnocenný člen rodiny. Při jídle totiž může sedět u stolu na židli jako člověk a jíst své jídlo příborem. S tím mu ale samozřejmě musí pomoci jeho láskyplná majitelka. Informoval o tom server Daily Post.

Tak tento mazlíček je majiteli opravdu hýčkán. Buldok Dennis si každé jídlo vychutnává společně se Sam a Craigem u jídelního stolu. Na talíř dostává jen to nejlepší v podobě pečínky či smažených vajíček. Vše pak umocňuje ještě fakt, že ho majitelé krmí stříbrným příborem.

Sam si na svého psa nemůže stěžovat, podle ní je Dennis vděčným strávníkem a dokonce si od ní nechává vždy utřít během soust uslintanou tlamu. Údajně tak s nimi jejich čtyřnohý kamarád jí od štěněte. “Od malička jí s námi u stolu. Nevadí nám to. Má vlastní židli, kterou si vytáhne a sedne si,” popsala majitelka serveru.

Dennis nejprve čeká, až se nají jeho páníčci a až jsou oba po jídle, tak nakrmí jeho. Pejsek je pro majitelé jako další dítě. “Všechny děti odešly, takže je to teď náš syn, můj náhradník,” dodala Sam. Dokonce spí mimo ložnici, aby Dennis mohl spát vedle jejího manžela. Celá domácnost je tak čtyřnohému chlupáči doslova přizpůsobená.


Koktejl - další články

Doporučujeme