Neuvěřitelné! Pejsek objímá každého čtyřnohého kamaráda, kterého potká na procházce

23. ledna 2022·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Noah Raminick by se dal označit za nejšťastnějšího páníčka na světě. Důkazem je jeho pejsek Wallace, který předává všem svým chlupatým kamarádům lásku prostřednictvím objetí. Štěně se vždy postaví na zadní a každého psa, kterého potká, obejme. Informoval o tom server The Dodo.

Majitel corgiho Wallace se rozhodl s médii sdílet fotografie svého miláčka. Na těch stojí na zadních a láskyplně objímá ostatní psy. “Je to největší zlatíčko,” řekl pro server The Dodo Raminick.

Pokaždé, když jde páníček se štěnětem na procházku, musí počítat s tím, že se u každého čtyřnohého chlupáče zastaví. “Vždy je velmi šťastný, když je mezi lidmi a jinými psy. Rád rozdává lidem polibky na obličej, a když vidí jiného psa, vždy je on ten iniciativní,” popisuje Noah.

View this post on Instagram

A post shared by Wallace (@iamwallacethecorgi)

Wallace je sice nízkého vzrůstu, a pokud potká většího psa, tak s tím nemá žádný problém. Dokonce jeho nejlepší kamarádkou je německá doga Daisy. “Vždycky se objímají, když se vidí. Jedna její tlapa váží tolik, co celý Wallace,” řekl serveru se smíchem majitel.

Páníček uvedl, že netuší, kde k tomu corgi přišel. Sám ho totiž takový kousek neučil. “Nejraději má ranní a večerní mazlení, aportování a nahánění se po domě,” sdělil Noah a dodává, že je z jeho chování nadšený a doufá, že štěně bude i v dospělosti stále šířit takovou lásku ve svém okolí jako teď.


Koktejl - další články

Doporučujeme