Pejsek chce majitelce dělat radost. Každý den jí nosí neotřelé dárky

21. července 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Lorí, ví, že jí její pes nikdy nepřivítá s prázdnýma "rukama". Pejsek je z příchodu své paničky vždy nadšený a pokaždé jí donese neotřelý dárek, aby ukázal svou lásku. Informoval o tom server The Dodo.

Pejsek Levi je štěstím bez sebe, když se jeho majitelka Lori vrátí po těžkém dni z práce domů. Vždy ji radostně přivítá a nechybí pokaždé ani originální dárek. Úplně první věc, kterou mi přinesl, byla otevřená a napůl rozžvýkaná krabička šroubků,” řekla Lori pro The Dodo. “Raději jsem ho vzala k veterináři na rentgen,” dodala. Naštěstí se na snímcích nic neobjevilo a od té doby, Levi nosí Lori pravidelně na přivítanou nějaký dárek.

Příspěvek Lori Eddins. (Zdroj: Facebook Lori Eddins)

Vždy přinese něco ze svých hraček, přes kosti, přikrývky, po trsy trávy, kousky lepenky nebo papíru,” popisuje majitelka. Jednou mi dokonce přinesl květiny,” dodala se smíchem. Když Lori potká už u brány, dá mu své klíče a Levi je s radostí odnese ke dveřím. “V ten moment je tak pyšný,” dodala.

V minulosti donesl pejsek i shluky koňského hnoje nebo malé, živé kuřátko. I když se občas netrefí Lori do vkusu, přesto na svého psího miláčka nedá dopustit. Je moc vděčná, že má tak velkorysého a šťastného psa, který jí přináší radost ze života.Vždy ho obejmu a poděkuju, i když většina věcí skončí v koši, kromě květin, ty jsem si nechala,” dodala na závěr pro server majitelka psa.

 


Koktejl - další články

Doporučujeme