Po tomhle budete chtít mít doma chobotničku. Podívejte se na neuvěřitelné pouto mezi ženou a jejím mazlíčkem

17. října 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Láska mezi lidmi a zvířaty může být opravdu silná. Opět to potvrzuje video, na kterém je zachycen vztah mezi malou chobotničkou v akváriu a potápěčkou, která akvárium čistí. Díky přidaným titulkům je vidět, co si patrně chobotnička myslí, a co by nejraději své nové mamince řekla. Video je na facebooku a má 3.9 milionů zhlédnutí.

Jak to vypadá, když pracujete každý den s chobotničkou

Na videu je vidět žena uvnitř akvária s dýchacím přístrojem, která pod vodou čistí interiér akvária. Najednou se k její noze přiblíží malá chobotnička a dotkne se jí. Žena se lekne, ucouvne a na chobotničku se podívá. A tím vzniká jeden kouzelný vztah. Chobotnička k ní natáhne chapadýlko, jako by se ženě chtěla představit. Ta se ho chytne.Ahoj, já jsem chobotnice,” objeví se v titulku. Ahoj, já jsem Madison,” odpoví skrze další titulek žena.

V dalším záběru je vidět už jejich pokročilý vztah, kdy se žena snaží čistit korály a chobotnička se po ní neustále natahuje chapadýlky. Pojď si se mnou hrát! říká chobotnička. Madison se jí snaží odehnat. Dobře, tak mě alespoň chyť za chapadýlko,řekne chobotnička a natáhne k ní jen jedno, kterého se Madison chytne.

Další záběr ukazuje chobotničku jako neposedné dítě, které se snaží upoutat pozornost pracujícího rodiče. Plave tam a zpátky, obrátí se vzhůru nohama a dlouhými chapadly mává nad sebou. Mami! mami! Podívej se na mě! jančí chobotnička. Pak vyplave nahoru a před očima Madison padá vodou dolů. Chyť mě, mami, já padám!

Ve chvíli, kdy se chce Madison po práci se svou chobotničkou rozloučit a odejít, chobotnička se na ni přilepí přísavkami a prosí ji, aby neodcházela, nebo aby ji vzala s sebou. Madison se jí snaží ze sebe sundat, ale chobotnička se vytrvale brání. Nakonec se nechá položit na korál, ale stále svou maminku drží. Počkej tady se mnou, než usnu, prosí ji. Tak dobře, souhlasí nakonec Madison, stojí u korálu, drží svou chobotničku a čeká, až usne a ona bude moct z akvárka vylézt. Před odchodem si ještě vyndá dýchací zařízení, aby dala svému zvířátku pusu na dobrou noc.


Koktejl - další články

Doporučujeme