Předstíraný orgasmus není výsadou jen žen. I muži umí sehrát pěkné divadlo

15. října 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Pokud jste si mysleli, že předstírat orgasmus mají zapotřebí jen ženy, hodně jste se spletli. Výzkumy totiž ukázaly, že až 20 % mužů předstírá vyvrcholení. Co? Jak? Proč? Na to nám dokázal odpovědět ženský magazín Dáma.cz.

Jak?

Asi se shodneme na tom, že muži musí při tomto představení projevit mnohem větší herecký talent, než ženy. Ty mají ztvárnění takové role o poznání lehčí. Ženám stačí jen pár výraznějších vzdechů, stažení pánevního dna a muži jsou se svým výkonem nadmíru spokojení. Po mužích totiž zůstávají viditelné a hmatatelné důkazy, které se už trochu hůře předstírají.

Ovšem i z toho se dá vybruslit. Velikým pomocníkem pro mužský předstíraný orgasmus bývá kondom. Málokdo totiž bude po styku zkoumat obsah prezervativu. Bez něj je to už samozřejmě o něco obtížnější. I bez něj se však dá jen “dohadovat”, zda to, co utkvělo uvnitř pochází z těla muže, nebo ženy. Dokonce jsou i tací fajnšmekři, kteří si svou milenku otočí zády k sobě a pak jí jednoduše plivnou na záda. Je to sice nechutné, ale prý účinné.

Proč?

Důvodů, proč muži nejde vyvrcholit, může být mnoho. Od nemoci, přes vedlejší účinky některých užívaných léků, únavu z práce až po pár skleniček v baru navíc. Nic z toho jim však jejich ego nedovolí přiznat, tak se raději přikloní k předstírání, než aby museli čelit otázkám, co se děje, že se to neděje. Svou roli v takové situaci můžou zahrát i emoce. Ovšem něco takového už tuplem nepřiznají.

Co s tím?

Rozhodně není na místě nějaké vyčítání, nebo řeči typu, že má určitě jinou a ona sama už ho nepřitahuje. To na uvolnění napětí moc nepřidá. Stačí si o tom citlivě promluvit, nebo si dát na chvilku od pravidelného sexu pauzu.

 


Koktejl - další články

Doporučujeme