Seznamky už jsou out. Američan hledá lásku pomocí obřího billboardu se svou fotkou a telefonním číslem

25. prosince 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Rozporuplné pocity vyvolává Američan Jim Bays, který ve snaze najít svou životní lásku, si pronajal obří billboard u dálnice v Texasu, kde se dá vidět jeho obličej i telefonní číslo. I když se mu už několik desítek žen ozvalo, stále prý pravou lásku nenašel. S informací přišel zahraniční web Austonia News.

Rozvedený šestašedesátiletý podnikatel Jim Bays se přestěhoval do Texasu kvůli podnikání a při pohledu na obří reklamní plochy u dálnice ho napadl nápad. Třeba by mu takový billboard dal šanci na pravou lásku, kterou celý život hledá. Zkoušel seznamovací aplikace, ale to mu štěstí nepřineslo.

Proto se rozhodl, že to rozjede ve velkém. “Hledám hodnou ženu ve věku 50–55 let. Na rozhovory, procházky a vzájemné projevy laskavosti,” zní text na billboardu, který doplňuje Baysova fotka v kovbojském klobouku a telefonní číslo.

Od listopadu, kdy se na billboardech poprvé objevil, ho kontaktovalo už přibližně dvacet žen. Není pochyb o tom, že jim takové gesto přišlo neuvěřitelně romantické. Jim se dokonce se čtyřmi ženami i osobně sešel. Z žádného rande však oheň lásky nevzplanul, a tak Jimovi nezbývá nic jiného, než hledat pravou lásku dál.

Když se ho američtí novináři ptali, jestli má nějakou ženu snů, Bays pohotově přispěchal s odpovědí. “Asi Jennifer Aniston by nebyla špatná. Ne, dělám si srandu. Tak trochu…,” zažertoval. „Hledám skutečně milou ženu, se kterou bych trávil čas povídáním a procházkami,” dodal.

 


Koktejl - další články

Doporučujeme