Slavná tokijská 3D kočička z billboardu má nového kamaráda

8. listopadu 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

O tom, že se v létě v Tokiu objevila reklama se 150 metrovou 3D kočkou jsme vás již informovali. Tvůrci se ji na podzim rozhodli vylepšit. Micinka tak má nového kamaráda, se kterým se rozhodně nenudí. Informoval o tom server TAXI.

Když se na začátku letních prázdnin objevila obrovská čičinka na billboardu uprostřed velkoměsta, spustilo to velký poprask. Díky obrazu ve 4K působí kočka jako živá a trojrozměrná iluze je dokonalá. Zvíře mňouká a protahuje se. Svou roztomilostí tak uchvacuje kolemjdoucí dennodenně.

Nově k ní přibyl kamarád, se kterým tato micinka dokáže řádit hodiny. Jedná se o nový model vysavače Roomba. Když totiž zadáte do vyhledávání na internetu kočka a Roomba, vyjede vám spousta vtipných videí, a toho se chytil i distributor těchto robotických vysavačů.

Na billboardu se v animaci pouští robotický vysavač do vysávání chlupů této nejslavnější kočičky. Pro ni je to obrovské zpestření, micinka si s novým modelem hraje a dokonale notuje. Na náměstí se tak i kromě typického mňoukání rozléhá nově znělka, která je pro značku Roomba typická. Reklama se bude objevovat na panelu až do 31. prosince letošního roku.

 


Koktejl - další články

Doporučujeme