Tenhle kocour si zaslouží medaili. Zachránil dům i majitele před zloději

4. srpna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Muž ze státu Mississippi vděčí své kočce za to, že ho nevykradli. Kocour Bob ho stihl včas varovat před loupeží a zachránil mu tak život. Dvojice zlodějů byla totiž ozbrojená. O případu informoval New York Post.

Bandit není už  jen tak ledajaký dvacetikilový kocour. S majitelem Fredem Everitt žije na předměstí Tupelo v Beldenu. Minulý týden se právě do jeho domu pokusili vloupat dva zloději.

Kocour byl ale velmi pohotový a zachoval se jako ten nejlepší hlídač na světě. V momentu, kdy zpozoroval, že se zadními dvěřmi mezi druhou a třetí hodinou ranní chtějí dovnitř dostat dva maskovaní muži, začal v kuchyni hlasitě mňoukat, a to probudilo páníčka.

Poté Bob vběhl do ložnice, kde Fred ležel, skočil na postel a začal mu stahovat peřinu. V ten moment majitel kocoura veděl, že něco není v pořádku. Nikdy předtím to neudělal. Řekl jsem si, co se proboha děje,” podotkl.

Majitel se tedy rozhodl vstát a vydal se do kuchyně, kde viděl, že se dva ozbrojení muži snaží vypáčit dveře. Měl ale štěstí, protože si ho zloději všimli a než se vrátil do místnosti se zbraní, tak utekli.


Koktejl - další články

Doporučujeme