Tip na vánoční dárek pro milovníky psů a koček. Žena maluje zvířecí portréty

24. listopadu 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud milujete domácí mazlíčky či znáte někoho takového ve vašem okolí, tak pro vás máme tip na perfektní dárek. Nic majitele kočky či psa nepotěší více než portrét jeho čtyřnohého miláčka jakožto slavného velikána přímo na míru. Obrazy maluje Galina Bugaevskaya a jsou to opravdové skvosty. Informoval o tom server Deník.

Nejprve Galina tvořila jen zábavné portréty se svým kotětem Uma. Ty pak sdílela na instagramu, kde s obrazy sklízela nemalý úspěch. Postupně si jí všímala i média a její portréty se začaly objevovat i na stránkách novin a časopisů.

Později začali její sledující a zejména majitelé domácích mazlíčků Galinu prosit, zda by vytvořila portréty jejich zvířat. Tomu umělkyně neodolala a začala tvořit. Kočka či pes se tak rázem změní ve vážené aristokraty, kopeček zmrzliny či dostanou tělo žirafy.

View this post on Instagram

A post shared by 𝗖𝗮𝘁 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲 🌌 (@koty_vezde)

Pokud byste takovou parádu chtěli někomu pořídit, tak jediné co k tomu potřebujete je fotografie zvířete v co nejlepší kvalitě. Poté si jen stačí vybrat jestli chcete virtuální obrázek, který si následně vytisknete. Ten vás bude stát 10 USD, tedy 250 korun. Nebo prahnete po zvěčnění vašeho mazlíčka na plátně. V tom případě si připlatíte. To stojí 59 USD (necelých 1 500 Kč).


Koktejl - další články

Doporučujeme