Tohle zažít nechcete. Obří medvěd narušil romantickou žádost o ruku

18. října 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Představte si to, váš partner se konečně odhodlá k životnímu kroku, o kterém sníte již mnoho let a požádá vás o ruku na romantickém místě při svíčkách. Bohužel vám intimní chvilku naruší nezvaný host v podobě obrovského medvěda. Informoval o tom server Daily Mail.

Hitem na sociálních sítích se o víkendu stalo video z Mexika. Ne něm Ricardo Morales žádá svou partnerku Ceciliu Canabal o ruku. Vybral k tomu kouzelné místo na terase restaurace, která se nachází poblíž přírodního parku v oblasti Cerro de Chipinique.

Až na jednu výjimku by to byla žádost jako každá jiná. Romantika, svíčky, klečící muž za nápisem “Vezmi si mě”. V momentu, kdy Cecilia souhlasila, že si Ricarda vezme, tuto idylku přerušil nezvaný host. Před kamerou, která romantický okamžik snímala, se prošel obrovský medvěd.

Na záběrech jde z pozadí dokonce slyšet, jak přihlížející na pár volají, aby zůstali v klidu a nehýbali se. Otočili jsme se a zahlédli obří stín mířící směrem k nám,” uvedl muž. Naštěstí medvěd nejevil o nikoho zájem. Jen se po terase volně prošel a následně zmizel v přilehlých zahradách. Nikomu se tak nic nestalo a budoucí novomanželé mají opravdu netradiční zážitek.


Koktejl - další články

Doporučujeme