Věk je jen číslo? Třináctinásobná babička randí s mužem, který je mladší o 47 let a plánují svatbu

17. srpna 2022·Koktejl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Láska nezná hranice. Když se do sebe lidi zamilují, je jedno, jaký je mezi nimi věkový rozdíl. Nicméně jsou páry, u kterých vás to minimálně trochu zarazí. Kath Jenkins a Davaughn Aubrey mezi takové páry patří. Jí je 74 let, jemu 27. Informaci uvedl web Daily Star.

Devaughn Aubrey z Texasu poznal svou milou na internetu a prý se do ní zamiloval jen pár hodin poté, co si spolu začali psát na chatu. Následně spolu mluvili i přes videohovor. O věkovém rozdílu, který je 47 let, věděli od začátku a ani jeden s ním neměl problém.

Kath na zajíčky prý nikdy nebyla, to její partner měl vždy v oblibě starší ženy. „Kath bydlela jen dvě hodiny autem ode mě, takže jsme se potkali už za necelé dva týdny. Původně jsme žádný vážný vztah neplánovali. Oba jsme hledali jen chvilkové rozptýlení a povyražení. Zkrátka jsme se do sebe zamilovali,“ říká Devaughn.

View this post on Instagram

A post shared by Devaughn Aubrey (@devaughnfirebornstarchild)

Na začátku se scházeli v motelu, ale pak se rozhodli, že spolu začnou bydlet. Rodině své protějšky představili před Vánoci. Devaughn žádné děti nemá a s rodinou své nyní už snoubenky si velmi rozumí. Kath má oproti tomu už 36 pravnoučat. „Nikdy jsem nebyla vdaná a jsem velmi šťastná, že jsme zasnoubení. Na svatbu se velmi těším. Když jsem ho viděla poprvé v reálném světě, překvapilo mě, že není moc vysoký. Vždycky se mi líbili vyšší muži. Byl tak okouzlující, že jsem výšku přestala řešit,“ říká žena.

Často se samozřejmě potkávají s lidmi, kteří jejich lásku nechápou a nepodporují ji. To je jim ale jedno. „Věk je jen číslo. O tom to v životě není. Nikde není nastavené tak, jak velký věkový rozdíl by měli partneři mezi sebou mít. Láska nic takového neřeší,“ myslí si dvojice.


Koktejl - další články

Doporučujeme