Žena se u sebe doma opalovala nahoře bez. Sousedka na ni zavolala policii

20. května 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Týdeník policie zveřejnil celkem kuriózní případ, který museli řešit strážníci v Pardubicích. Jedna žena vytočila číslo 156, protože chtěla nahlásit, že se v protějším baráku opaluje na balkoně sousedka a má u toho odhalená ňadra. Strážníci museli na místo činu dorazit a situaci ohledně pohoršování vyřešit. Ačkoliv se to může zdát jako vtip, není.

Ženu, která se rozhodla u sebe doma chytat bronz, pravděpodobně nenapadlo, jaké následky budou mít její odhalená ňadra. Vzhledem k tomu, že bydlí v nejvyšším patře, nenapadlo ji, že v protějším baráku bydlí zvídavé a všímavé děti a jejich matka, která takový čin považuje za trestuhodný.

Když tyto děti upozornily maminku na odhalenou sousedku, nelenila a vytočila číslo 156, aby celý incident nahlásila. Strážníkům tedy nezbylo nic jiného, než na tuto adresu v Pardubicích dorazit a požádat ženu, zda by se mohla zahalit. Ta jejich žádosti vyhověla, a tak žádné dítě neutrpělo morální újmu. 

Strážníci přišli slunící se dámu upozornit na malé pozorovatele i rozhořčení jejich maminky. Situace byla rychle vyřešena a poprsí zakryto… i taková je někdy naše práce, napsali strážníci na web Týdeník policie. Z toho tedy platí ponaučení, že ačkoliv jste u sebe doma, nikdy nevíte, kdo vás pozoruje.


Koktejl - další články

Doporučujeme