Žena si myslela, že má zánět slepého střeva. Nakonec porodila zdravého chlapečka

31. března 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Shelby Bentley, která žije v Michiganu, zažila něco neobvyklého. Žena zjistila, že čeká miminko až v moment, kdy jí odtekla plodová voda. Osm měsíců tak nosila ve svém lůně dítě, o kterém neměla ani tušení. S informací přišel server Mirror.

Shelby Bentley se z ničehonic udělalo špatně a zejména začala trpět obrovskými křečemi. Myslela si tak, že má zánět slepého střeva a že bolest odezní, a tak ji 16 hodin ignorovala. Poté se ale zvláštně počůrala a začala cítit ostrou bolest. Odtekla jí totiž plodová voda a začal samotný porod.

Po příjezdu do nemocnice lékaři potvrdili, že je ve 34. týdnu těhotenství a že trpí preeklampsií, tedy že nedochází k dostatečnému prokrvení a okysličení plodu. Shelby tak musela okamžitě na sál, kde jí byl proveden císařský řez a ona porodila zdravého chlapečka.

Následně se o svůj příběh podělila s lidmi na sociální síti TikTok. Zajímavé je, že pár dní před nečekaným porodem si partner ženy zavtipkoval, že by bylo hezké, kdyby se jejich rodina rozrostla o syna. Také během těhotenství Shelby normálně menstruovala, takže nic nenasvědčovalo tomu, kromě přibírání na váze, že by mohla být těhotná.


Koktejl - další články

Doporučujeme