Žena si přes inzerát pořídila zadarmo pohovku. V polštáři objevila statisíce korun

9. června 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Opravu velmi netradiční nález se podařil Vicky Umodu z Kalifornie. Ta byla doslova štěstím bez sebe, když na internetu našla sadu dvou pohovek a křesla, které původní majitele nabízeli tzv. za odvoz. Doma ale v jednom z polštářů, které byly součástí gauče, našla krásných 36 000 dolarů, v přepočtu 800 tisíc korun. Informoval o tom The Sun.

Nábytek prodávající zdědili po příbuzných, a tak se rozhodli, že pohovku prostě někomu podarují zadarmo. Zrovna jsem se nastěhovala do nového bytu a doma nic nemám. Byla jsem nadšená, a tak jsem si nábytek vyzvedla a přivezla domů,” popsala Umodu The Sun.

Po pár minutách si ale všimla, že se v polštáři něco skrývá. Po otevření povlaku na ni vykoukly obálky, které byly naplněné bankovkami za celkem 36 000 dolarů.

“Říkala jsem synovi, aby rychle přišel. Křičela jsem na něj, že jsem našla peníze, a že musím těm lidem zavolat,” uvedla s tím, že nikdy by ji nenapadlo, že si peníze nechá pro sebe. Ale samotná rodina byla překvapená, o penězích v polštáři neměla ponětí.

Poctivost se Vicky vyplatila, protože rodina jí následně věnovala 2 200 dolarů, cca 50 000 korun. Za to si nálezkyně koupila novou ledničku.


Koktejl - další články

Doporučujeme