Lidé, kteří jedí arašídové máslo mají lepší sex, tvrdí studie

10. dubna 2022·Jídlo a pití·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Každý z vás určitě už slyšel, že snídaně je nejdůležitějším jídlem dne. Ve výzkumu Weetabix se letos zaměřili na výběr snídaně, která o vás například prozradí, zda máte kvalitní sex, kolik vyděláváte, jestli jste přátelští nebo si rádi užíváte noční život. Nezáleží tedy, zda si ke snídani rozhodnete dát zelený koktejl, misku s cereáliemi nebo toasty. Musíte ale počítat s tím, že výběr snídaně může odhalit vaše osobnostní rysy. Informoval o tom The Mirror.

Společnost Weetabix se rozhodla udělat neobvyklý průzkum. Požádali 2 000 britů, aby nejprve popsali své osobnostní rysy a následně to porovnali s tím co během týdne měli k sídani. Například jedinci, kteří každé ráno jedí arašídové máslo mají lepší sexuální život. Bohémové si nejčastěji dávají čokoládový závin a boháči preferují po ránu šálek čaje.

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud ale milujete francouzské toasty, tak pravděpodobně máte rádi bujarý noční život. Naopak lidé trpící častým stresem dávají ráno přednost banánu. Mezi nejdůvěryhodnější pak patří ti, co si po ránu dají misku s cereáliemi. Pro emotivní jedince je jasnou volbou jogurt s borůvkami nebo malinami.

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Většina dotazovaných souhlasí s tím, že snídaně je nejdůležitějším jídlem dne a bez ní by vůbec nemohli fungovat.  Někteří ale snídají jen kávu, jelikož ráno nemají na jídlo čas.  Čtyřicet dva procent respondentů přiznala, že lidi dooprady hodnotí podle toho, co zrovna jedí. Mezi nudné snídaně byly zařazeny suché toasty, banány a cereálie bez mléka. Většina lidí se přiznala, že pociťují hlavně snídaňovou rutinu, každý den jedí to samé nebo se odbudou. Ale také jsou mezi námi jedinci, kteří si potrpí na zdravou a plnohodnotnou snídani.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme