Matka kojila svou dceru do devíti let! Pokračovala bych i nadále, tvrdí

13. listopadu 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

50letá Britka, maminka čtyř dětí, si vyčítala, že si není se svými prvními třemi dětmi natolik blízká, jak by si přála. Nejmladší dceru se proto rozhodla kojit do té doby, jak jen to půjde, aby bylo mezi nimi velké pouto. Svou dceru proto kojila do neuvěřitelných devíti let.

Maminka Sharon Spink však na tom vůbec nevidí nic špatného. Je si jistá, že to dělají i jiné ženy. Kdyby nebylo samotné dcery Charlotte, která se rozhodla sama v devíti letech, že už nechce pít mléko z matčiných prsou, kojila by 50letá žena svou dceru i nadále.

Sharon tvrdí, že její dcera je díky mateřskému mléku zdravá a cítí se dobře. Charlotte navíc pila matčino mléko pouze v případě, když se necítila dobře, uvedla matka. “Když jsem čekala Charlotte, rozhodla jsem se pro přírodní odstavení. Pro dítě je dobré, když má samo pod kontrolou, kdy se chce odstavit, a ne když ho někdo nutí,” uvedla matka pro deník The Sun.

Charlotte mi řekla, že by chtěla s kojením přestat v deseti letech, což jí bude příští duben, ale ukázalo se, že to sama chtěla ukončit dříve. Já bych jí však nechala i nadále, pokud by chtěla,” doplnila 50letá matka, která si nedělá hlavu z toho, že jí lidé na sociálních sítích píšou, že to není správné. “Bylo mi řečeno, že je to zneužívání dětí, že jsem pedofilka a zrůda,” prozradila Sharon s tím, že jí to je jedno, protože Charllotte a její rodina ví, že to není pravda, což je pro ni nejdůležitější.


Články - další články

Doporučujeme