O Řepkovi píše zahraniční bulvár. Co je zaujalo?

25. května 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Tomáš Řepka (Instagram)

Bývalý fotbalový reprezentační obránce Tomáš Řepka, který se vyjma pražské Sparty proslavil i v zahraničních klubech, se spolu se svou přítelkyní Kateřinou Kristelovou stali tématem zahraničního deníku. Server britského bulvárního deníku Daily Mirror se zaobíral po-fotbalovým životem někdejšího obránce West Hamu.

Deník připomíná Řepkovu dominanci na hřišti. V době svého působení v londýnském klubu West Ham United, kde hrál po příchodu z italské Fiorentiny v roce 2001 následujících pět let, si získal srdce fanoušků pro svou temperamentnost a zapálení do hry, třebaže bylo jeho chování nejednou napomínáno žlutou kartou.

Po návratu do České republiky se usídlil v pražské Spartě. V rodné zemi se posléze stal terčem nejen sportovních komentátorů, kteří odsuzovali některé jeho zkraty v zápasech, ale také bulvárních deníků, které řešily jeho osobní život. Právě toho si všímá i Daily Mirror.

Deník sesumíroval jeho osobní život – od prvního manželství po současný vztah s Kateřinou Kristelovou. Připomíná také, že jeho vztahy s bývalými dvěma manželkami stále doprovázejí problémy, které se s ním soudily o alimenty i majetek.

Řepkův divoký život jej dokonce přivedl před vyšetřování, že spolu s partnerkou Kristelovou zveřejnili osobní údaje jeho bývalé ženy Vlaďky Erbové na erotické stránce. Erbová byla kvůli traumatu poté hospitalizována. “Vím, že to není z jeho hlavy. Toho by nebyl nikdy schopen,” uvedla jeho bývalá žena pro iDnes.cz.

Podle Daily Mirror je do konce roku 2018 spoustu času, tudíž může v Řepkově životě přijít ještě nějaké drama.

Celebrity - další články

Doporučujeme