Odporné chování! Parta dětí narvala fence zapálenou petardu do tlamy

30. prosince 2018·Články·Karolína Stránská

Konec roku je pro mnohé obdobím bujarých oslav, krásných ohňostrojů a zábavy s přáteli. Mezi námi však žijí i ti, kteří se jednoho dne děsí celý rok. Jak už víme z mnoha studií, domácí zvířata nesnášejí hluk ohňostrojů a petard a může je to uvést do šoku. I přes to tradice ohňostrojů pokračuje. Tento případ však obletěl sociální sítě a vyděsil celý svět. Nevinná fenka se totiž stala obětí odporného žertu dětí.

Fenečka se stala první letošní obětí petard. V městečku San Lorenzo v Paraguayi se parta dětí rozhodla, že se pobaví na účet nevinného zvířete. Podle informací, které se objevily na sociálních sítích, objevily děti opuštěného psa na ulici. Možná byste čekali, že se ho ujaly, pomazlily se s ním nebo ho odvedly na stanici. Opak je pravdou.

Parta adolescentů položila pejskovi před čumák petardu a pozorovala, jak ji zvíře bere do tlamy a později se snaží podlý útok přežít. Fenka utrpěla vážná vnitřní i vnější poranění. Dostala se naštěstí do rukou Nadace Maris Llorens, jejíž zaměstnanci zvíře okamžitě převezli k veterináři. Fenečka zůstává na pozorování a momentálně se zotavuje v dočasné péči.

Zrůdný krok vyvolal na sociálních sítích vlnu nevole. Mnozí požadují pro děti přísný trest nehledě na jejich nízký věk.

VARUJEME ČTENÁŘE, ŽE FOTKY V GALERII JSOU EXPLICITNÍHO CHARAKTERU.

Články - další články

Doporučujeme