Partner zachránil svou dívku před trapasem. Jaký incident vzal místo ní na sebe?

24. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Cyd E Beer (Facebook)

Benjamin Beer před časem zachránil reputaci své nynější ženy, když na sebe vzal jeden incident, který mohl být pro jeho přítelkyni opravdu nepříjemný. Během spánku si totiž jeho přítelkyně před jeho rodiči nahlas ulevila.

Cydni poznala svého o tři roky staršího přítele Bena v 16 letech. Byla to její první vážná známost, proto nevěděla jistě, zda se jedná o toho pravého, s kým by chtěla strávit zbytek života.

Pár spolu chodil čtyři roky, když se jednoho večera stala nehoda, která mohla změnit vnímání jeho rodičů na její osobu. “Jednou mě Ben pozval k sobě sledovat film i s jeho rodiči. Tehdy jsem měla tři práce, takže kdykoli jsme si chtěli něco pustit v televizi, usnula jsem už během prvních minut. V tu noc jsem se ještě k tomu necítila dobře, ale i tak jsem k němu nakonec šla, protože jsem chtěla být s ním,” uvedla Cydni.

Platilo to i tehdy večer. Jakmile si pustili film, 20letá blondýnka usnula. Během spánku si posléze tak nahlas ulevila, až ji to vzbudilo. Všichni v místnosti zvuk slyšeli a Cydni nevěděla co říct. V ten okamžik se ale ujal slova její přítel. “Ups, pardon. Nepodařilo se mi to zadržet,” vzal na sebe přítelčin zvuk Ben.

Od toho momentu si byla Cydni jistá, že Benjamin je ten pravý a za nějaký čas se vzali.

Články - další články

Doporučujeme