Přijďte ochutnat to nejlepší z české a světové gastronomie!

23. května 2017·Články·Daniela Procházková

Navštivte 27. a 28. května Bosch Fresh festival v libereckém parku u bazénu a ochutnejte to nejlepší z české i světové gastronomie! Užijte si živé show nebo workshopy pravých kuchařských es jako je Zdeněk Pohlreich nebo Marcel Ihnačák. Vyzkoušejte delikatesy, na které byste jinde nenarazili a vychutnejte si největší gurmánský festival dobrého jídla a pití v České republice!

Poslední zastávkou bude 17. a 18. června na dostihovém závodišti v Pardubicích, kde budou kuchařská esa jako je Zdeněk Pohlreich nebo Oldřich Sahajdák.

Partnerem Bosch Fresh festivalu jsou elektrické terakotové grily Jata.

Elektrické terakotové grily Jata jsou vyráběny ve Španělsku. Řemeslná ručně vyrobená deska z materiálu teracota poskytuje jedinečné vlastnosti přírodního materiálu pro grilování a lze na ní bez následků krájet. Dokonce se dá celý gril vložit do myčky. Používat je můžete jak při venkovním grilování, tak i doma v kuchyni. Terakotové grily vynikají i velmi úsporným provozem.

V široké nabídce značky Jata naleznete mnoho rozměrů stolních i kontaktních grilů včetně jejich kombinace.

Známý kulinář Petr Stupka používá terakotové grily JATA velice rád. Nezná lepší grilovací desku, než je terakota s hladkou, nepřilnavou glazurou. Dává měkké, sálavé a přitom intenzivní teplo. Upečete na ní steaky, ryby, burgry ale i lívanečky a volská oka se slaninou. A když se na terakotě po grilování ovoce či salátů připálí trochu karamelu, stačí trocha vody a drátěnkou jde lehce vydrhnout.

Více informací a kompletní nabídka na webu www.jata.cz .

Terakotový gril Jata je skvělý!

 

Články - další články

Doporučujeme