Přijďte ochutnat to nejlepší z české a světové gastronomie!

15. května 2017·Články·Daniela Procházková

Navštivte 20. a 21. května Bosch Fresh festival u obchodního centra Plzeň Plaza a ochutnejte to nejlepší z české i světové gastronomie! Užijte si živé show nebo workshopy pravých kuchařských es jako je Zdeněk Pohlreich nebo Roman Paulus. Vyzkoušejte delikatesy, na které byste jinde nenarazili a vychutnejte si největší gurmánský festival dobrého jídla a pití v České republice!

Partnerem Bosch Fresh festivalu jsou elektrické terakotové grily Jata.

Elektrické terakotové grily Jata jsou vyráběny ve Španělsku. Řemeslná ručně vyrobená deska z materiálu teracota poskytuje jedinečné vlastnosti přírodního materiálu pro grilování a lze na ní bez následků krájet. Dokonce se dá celý gril vložit do myčky. Používat je můžete jak při venkovním grilování, tak i doma v kuchyni. Terakotové grily vynikají i velmi úsporným provozem.

V široké nabídce značky Jata naleznete mnoho rozměrů stolních i kontaktních grilů včetně jejich kombinace.

Známý kulinář Petr Stupka používá terakotové grily JATA velice rád. Nezná lepší grilovací desku, než je terakota s hladkou, nepřilnavou glazurou. Dává měkké, sálavé a přitom intenzivní teplo. Upečete na ní steaky, ryby, burgry ale i lívanečky a volská oka se slaninou. A když se na terakotě po grilování ovoce či salátů připálí trochu karamelu, stačí trocha vody a drátěnkou jde lehce vydrhnout.

Více informací a kompletní nabídka na webu www.jata.cz .

Terakotový gril Jata je skvělý!

 

Články - další články

Doporučujeme