Prošívaná vesta – ideální volba na podzimní a zimní dny

7. prosince 2023·Komerční sdělení·Daniela Procházková

Nástup chladnějších dnů nás vede k tomu, abychom sáhli po teplejším oblečení. Jedním z prvků, který získává stále větší popularitu v dámském šatníku, je prošívaná vesta. Nejen praktická, ale také mimořádně stylová, skvěle se hodí do podzimních a zimních trendů.

Co je prošívaní?

Prošívaní je specifický druh šití, který vytváří charakteristické vzory ve formě čtverců, kosočtverců nebo pruhů. Díky tomu nejenže vesty vypadají atraktivně, ale jsou také odolnější a lépe drží teplo.

Dostupné střihy a délky dámských vest

 

 

Dámské prošívané vesty jsou nabízeny v různých střizích a délkách. Oblíbené jsou krátké modely, sahající k pasu, které se ideálně kombinují s dlouhými svetry nebo tunikami. Delší vesty, sahající ke stehnům, jsou skvělou volbou pro ženy, které si cení trochu větší ochrany před chladem.

Univerzální a originální barevné návrhy

 

 

V této sezóně dominují hluboké odstíny bordó, zelené, lahvově modré nebo cihlově červené. Avšak neustále oblíbené jsou také vesty v odstínech béžové, šedé nebo černé – tyto barvy jsou nejen univerzální, ale také snadno kombinovatelné s ostatními prvky šatníku.

Několik nápadů na stylizaci prošívané vesty

 

 

    • Verze na každý den: krátká vesta ve světlé barvě, kombinovaná s dlouhým, oversize svetrem, džínami a botami, je jednoduchý, ale efektní vzhled pro každodenní nošení.
    • Návrh na elegantní vzhled: dlouhá vesta v tmavé barvě, sladěná s úzkou midi sukní, halenkou v kontrastní barvě a vysokými botami na podpatku, dodá Vašemu vzhledu šmrnc. Přidejte k outfitu atraktivní zimní doplňky a cítěte se maximálně pohodlně!
    • Sportovní varianta: vesta v intenzivní barvě, kombinovaná s černými legínami, bílým tričkem a teniskami, je ideální volba pro víkendovou procházku nebo nákupy.

 

 

Dámská prošívaná vesta není jen praktickým doplňkem na chladné dny, ale také prvkem, který může vašemu oblečení dodat charakter. Díky rozmanitosti barev a střihů si každá žena najde něco pro sebe. Přidejte vestu do svého šatníku a užívejte si teplo a styl po celou podzimní a zimní sezónu.

 

Články - další články

Doporučujeme