Šikanovali ho, teď je hvězdou přehlídek. Muž, který dobývá svět modelingu i jako žena. GALERIE

20. května 2017·Články·Redakce

Seznamte se s mužem, který doufá, že se stane prvním supermodelem v Austrálii - jak v pánských, tak v dámských modelech!

Šikanované dítě, ze kterého vyrostl mladík toužící po tom být jedinečný. Jako kluk měl tento muž výrazné ženské rysy, proto si ho ostatní dobírali a zažíval krušnou pubertu. Monty Thomas má výrazné lícní kosti, klenuté obočí a krásnou postavu – a přesně tohle se v modelingu cení. “Ostatní mi neustále předhazovali, že vypadám jako děvče,” svěřil se pro Daily Mail mladík. “Tvrdá šikana pro mě byla tím nejhorším zážitkem. V malých městech mají lidé omezené myšlení. Neříkám to jako urážku, ale když žiješ v malém městě, nedohlédneš za hranice,” dodává Monty.

Únik z dětského osamění našel v tanci, hlavně v baletu, později na předváděcích molech. Svou individualitu a ojedinělý vzhled nakonec přijal pozitivně a vyplatilo se mu to. Tančil často jako jediný chlapec mezi děvčaty a tím na něj byla upírána větší pozornost. Kostým si vymýšlel a realizoval sám. Zjistil, že to, jak vypadá, není špatně – protože každý jsme originál. “Nechci být vtipný, chtěl jsem být vždycky kreativní,” říká mladík.

Články - další články

Doporučujeme