Smolařka DNE: Ženu uvěznila toaleta, vyprostit ji museli hasiči. VIDEO

18. dubna 2017·Články·Redakce

YouTube

Teprve nedávno se mladá žena přestěhovala do nového domu a rozhodla se, že úklid vezme pěkně z gruntu. Instalatéra na pročištění toalety se jí volat nechtělo, chtěla ho jednoduše vyčistit sama. Možná si ale předtím měla sundat hodinky.

Gracie Hendersonová z Texasu nechtěla volat instalatéra, aby přijel domů vyčistit odtok. Přišlo jí to zbytečné. Proto musela o pár minut později volat hasiče, aby jí zachránili ruku. Mladá žena neměla v úmyslu stát se hitem internetu, její záměr měl mnohem menší ambice – chtěla důkladně uklidit svou novou domácnost, a to včetně koupelny a wc.

Na tento den žena nezapomene – přestala jí fungovat sekačka, se svým vozem uvízla v bahně před domem a málem přišla o ruku, když se zachytila hodinkami v útrobách záchodu, píše web dailymail.co.uk. Přivolaným hasičům nezbylo nic jiného, než odšroubovat celou toaletu, přenést ji ven a na dvoře se pak pokusit ženě pomoct. Přítel ženy celou událost nahrál na mobilní telefon a ještě v ten den dosáhl záznam hospodyňky přes milion shlédnutí.

Články - další články

Doporučujeme