Svatba sestry vévodkyně Kate se blíží! George a Charlotte budou mít důležitý úkol

12. dubna 2017·Celebrity·Redakce

Britský princ George a jeho sestra Charlotte dostanou role dětských pomocníků na květnové svatbě jejich tety Pippy Middletonové. Vyplývá to z krátkého sdělení Kensingtonského paláce. V květnu čerstvě dvouletá princezna půjde za družičku, tříletý George možná přinese prsteny.

Následník britského trůnu George by mohl sehrát roli slavnostního doručitele zásnubních prstenů, které by přinesl na bílém sametovém polštáři. Také by mohl nevěstě pomoci nést závoj. Jako družička má pomáhat také malá Charlotte.

Třiatřicetiletá Philippa Charlotte “Pippa” Middletonová je mladší sestrou vévodkyně Kate (35), manželky britského prince Williama. Za svého přítele, manažera hedgeových fondů Jamese Matthewse (41) se provdá 20. května v Englefieldu, asi 70 kilometrů západně od Londýna.

Matthews Pippu požádal o ruku loni v létě v Jezerní oblasti na severozápadě Anglie. V roce 2011 se ujala samotná Pippa úlohy svědka na svatbě sestry Kate. Díky svým bílým šatům zvýrazňujícím dokonalou postavu se tehdy také stala středem pozornosti.

Zdroj: ČTK

Celebrity - další články

Doporučujeme