Těšil se na potomka, místo toho přišla ledová sprcha. Případ, který překvapil i doktorku

27. října 2019·Články·Redakce

shutterstock

Doktoři by o svém pracovním životě mohli vyprávět příběhy v podstatě do nekonečna, zvlášť co se týče vystrašených či hysterických rodiček a atmosféry porodních sálů. Zdálo by se, že je už v podstatě nic nerozhodí. Tenhle případ ale překvapil i zkušenou lékařku.

Lacy Windhamová je lékařka působící na University of Tennessee Health Science Center a to, s čím se setkala u tohoto páru, si za celou svou praxi nepamatuje. “Žena chtěla, abych její miminko přivedla na svět o pár dní dříve,” řekla pro web Quora lékařka. Manželský pár se na miminko velmi těšil, tím více, že muž po dobu těhotenství sloužil v ozbrojených silách a těšení se na potomka mu dlouhou dobu bez rodiny ulehčovalo. Jen jedna věc budoucímu tatínkovi neseděla – termín porodu.

Vypočetl si totiž, že miminko už by mělo být dávno narozené, podle doby, kdy byl naposledy doma. Nechápal, proč lékaři těhotenství jeho manželky tak prodlužují. Ta to ovšem věděla dobře – snažila se utajit, že její manžel není ten, kterému bude dítě říkat “tati”. Na vlastní žádost tedy rodila dříve a měla velkou naději, že její lež zůstane tajemstvím. Osud ale zamíchal kartami spravedlivě, pravý otec byl totiž tmavé pleti. “Měli jste vidět manžela ženy, když se přibližoval k čerstvě narozenému miminku. V ten moment pochopil vše,” uvedla doktorka Windhamová.


Články - další články

Doporučujeme