Už za měsíc se koná Mountfield PARÁDA FEST!

10. července 2017·Články·Redakce

V sobotu 12. srpna buďte spolu s námi na Konopišti. V přírodním divadle, v těsné blízkosti zámku Konopiště, se koná jednodenní festival Mountfield PARÁDA FEST. Hvězdy, Konopiště a vy v hlavní roli!

Mountfield PARÁDA FEST je doslova nabitý hvězdami.

Můžete se těšit třeba na Annu K., Davida Kollera, Jaroslava Uhlíře, kapelu BSP, Dalibora Jandu, Eddie Stoilow nebo Balage band.

Moderování se ujmou federálové Frekvence 1, které znáte z vysílání rádia nebo z loňského ročníku – pánové Bob a Bobák.

Na festivalu se pobaví úplně všichni – pro děti je ZDARMA připravena velká dětská zóna, pro nezmary noční afterparty a možnost stanování.

Každý návštěvník festivalu bude mít možnost vyhrát gril od generálního partnera Mountfield.

Na Mountfield PARÁDA fest výhodně!
Ve středu 12. července zbývá přesně 1 měsíc do zahájení II. ročníku festivalu Mountfield PARÁDA fest a tak máte šanci koupit vstupenku a získat tak druhou zdarma. Heslo je jméno zámku, v jehož těsné blízkosti se festival koná. (malými písmeny bez mezer)

Heslo se zadává při koupi vstupenek na Ticketstream.cz – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/mountfield-parada-fest-2017-prirodni-amfiteatr-konopiste-benesov-u-prahy-1045112

Platnost hesla je do pondělí 17.7.2017.

Doprava:
vlastním vozem – parkoviště od 60 Kč na den

autobusy
pendl celý den Benešov – Konopiště – Benešov

posílená autobusová linka
22:45 Konopiště – Praha (součástí IDOS vyhledávače)
23:45 Konopiště – Praha

Více informací o festivalu najdete nawww.paradafest.cz

Generální partner festivalu je společnost MOUNTFIELD.

MOUNTFIELD, k Vašim službám

Jsme největší prodejci zahradní techniky a bazénů v Česku. Do našich 56 prodejen to máte blízko, ať už bydlíte kdekoliv. Jsou pro Vás otevřeny 7 dní v týdnu, stejně jako náš úctyhodně zásobený e-shop na www.mountfield.cz.

Vedle širokého výběru sekaček, zahradních traktorů nebo křovinořezů u nás najdete velkou nabídku například řetězových pil, čerpadel, hadic, kutilského elektronářadí atd. atd.

V MOUNTFIELDU však myslíme i na to, že zahrady jsou odpočinkovým prostorem. Proto u nás najdete desítky typů bazénů od jednodušších až po luxusní. Nebo také akrylátové a nafukovací vířivky…a k tomu všemu i spoustu venkovního nábytku, grilů nebo krmiva pro kočky a psy.

Vše pro Vás…

 

 

 

Články - další články

Doporučujeme