VAROVÁNÍ: Dáváte si nohy v autě na palubku? Po tomhle už asi nebudete

23. dubna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: CBS News

Dát si v autě nohy na palubní desku a udělat si pohodlí asi napadlo každého z nás. Nicméně jedna Američanka je jasným důkazem toho, jak nebezpečné to může být.

V létě roku 2015 jel manželský pár vyzvednout své syny. Manželka Audra Tatum byla zvyklá, i přes manželův nesouhlas, dávat si nohy na palubní desku. Na křižovatce jim auto nedalo přednost v jízdě a narazilo do nich. Srážka okamžitě vystřelila airbagy. Jenže…

Jelikož Tatum neměla nohy v klasické poloze pod palubní deskou, tak jí airbag přivodil čtyři zlomeniny stehenní kosti, zlomený kotník a nos. Manžel utrpěl pouze odřeniny, a to navzdory faktu, že auto narazilo do jeho levé přední části. “Celý život jsem měla v autě jednu nohu zkříženou a další na palubní desce. Manžel mi vždycky říkal, že až budeme mít nehodu, tak si zlomím nohy,” uvedla pro CBS News Audra Tatum.

Žena absolvovala několik operací a i téměř po třech letech není v pořádku. “Nemůžu stát více jak čtyři hodiny denně,” vysvětlila s tím, že je to hranice, u které už pláče kvůli bolesti.

Po tvrdé životní lekci Audra Tatum vypráví svůj příběh všude, kde se jen dá, aby odradila ostatní, kteří by náhodou chtěli mít během jízdy v autě nohy na palubní desce.

 

Články - další články

Doporučujeme