VIDEO: Iva Kubelková přezpívala hit Hany Hegerové! „Vlastní tvorba je na cestě,“ vzkázala fanouškům

12. ledna 2017·Celebrity·Redakce

Iva Kubelková už není jen moderátorkou a herečkou, pyšní se mnoha talenty. Vicemiss z roku 1996 se nyní zaměřila na zpěv.

Iva Kubelková se od moderování a herectví přesunula ke zpěvu, ve kterém se pomalu začíná prosazovat. Na Instagramu sdílela přezpívanou ukázku hitu Hany Hegerové Co mi dáš. “Vlastní tvorba je na cestě,” vzkázala fanouškům.

Kubelková se na svém instagramovém účtu podělila nejen o ukázku přezpívaného hitu Hany Hegerové. “Už se těším, až vám pošlu naši první písničku. Je to radost. Plňte si své sny, život je plný příležitostí pochopit, co milujete a co je láska. Láskou nikomu nemůžete ublížit. Hudba je čirá láska.”

 

Celé video na YouTube kanál Iva Kubelková. Geniální píseň od H.Hegerové, Co mi dáš…….Vlastní tvorba je na cestě✌?? je to radost. Už se těším, až vám pošlu naší první písničku. Hlavně tedy těm, co mě neuvěřitelně podporují? Díky vám✌?….plňte si své sny….život je plný příležitostí, pochopit co milujete a co je láska. Láskou nikomu nemůžete ublížit. Hudba je čirá láska❤?

Video zveřejněné uživatelem Iva Kubelkova (@ivakubelkova),

Zdroj: Instagram

Celebrity - další články

Doporučujeme