VIDEO: Žena se rozhodla s SUV vybržďovat kamion. Hádejte, jak dopadla

23. května 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Nevyrovnaný řidič je patrně to nejhorší, co lze na silnicích potkat. Pokud se stane nějaké nedorozumění, tak je nejlepší si toho nevšímat a soustředit se na vlastní jízdu, což se učí všichni v autoškole. Najdou se však tací, kteří do řízení zapojují nejen emoce, ale i své ego.

Něco takového předvedla řidička SUV na dálnici v New Yorku. Když se chtěl se svým bílým fordem zařadit do jízdního pruhu, kamion se k tomu moc neměl. Nakonec ji před sebe pustil.

Jenže řidičku nenapadlo nic jiného, než se řidiči kamionu pomstít, proto jej začala vybržďovat. A poprvé se do toho pustila hned po připojení do jízdního pruhu. Řidič kamionu měl co dělat, aby zastavil. Za nějaký čas to řidička udělala ve stejném pruhu znovu.

To však už řidiči kamionu došla trpělivost a přejel do vedlejšího jízdního pruhu. Jenže řidička si nedala říci a opět se před něj dostala. Řidič posléze zkoušel jízdní pruhy sem a tam, ale bílý ford byl neustále před ním a vybržďoval jej.

Nakonec řidič kamionu přejel do úplně krajního levého pruhu, kam se pokoušel vecpat i ford. To se mu však nepovedlo. Přední pravá strana kamionu narazila do levé zadní části fordu a tím došlo k hodinám SUV uprostřed dálnice.

Články - další články

Doporučujeme