Vzpomínáte na bistro U Luka? Oblíbený hrdina z Gilmorových děvčat chystá vlastní značku kávy

29. června 2017·Celebrity·Redakce

Nekonečně rychlé dialogy nad kávou - to je oblíbený seriál Gilmorova děvčata. Matka, dcera a jejich útočiště, kterým je právě Lukovo bistro a nejlepší káva široko daleko. Sympaťáka v kostkované košili a s čepicí kšiltem dozadu ztvárnil Scott Patterson a v seriálu vařil kávu jako na běžícím páse. Tolik si tuto činnost oblíbil, že se rozhodl prodávat vlastní značku i v reálném životě. U Luka si už brzy objednáme i my!

Neexistuje žena, která by aspoň letmo někdy neslyšela o seriálu Gilmorova děvčata a městečku Stars Hollow, o Lorelai a její dceři Rory a jejich kofeinovému deficitu kdykoliv, kdekoliv. Jedině v bistru U Luka vždycky našly, po čem prahly –  tu nejlepší kávu na světě. Nyní máme tu možnost také!

„Pracuji na své vlastní značce kávy. Už jsme skoro připraveni s tím vyjít ven, ale chceme mít zvládnutou organizaci, než to rozjedeme,“ prozradil Scott Patterson webu WealthManagement.com. „Kvalitní káva je něco, čím jsem posedlý. Je to věc, na kterou se těším každé ráno a během dne a v průběhu večera a uprostřed noci,“ přiznal herec. Hrnky připravit a naučit se zásadní pozdrav Lorelai Gilmorové: “Kafe, kafe, kafe!”

Celebrity - další články

Doporučujeme