Banda nezbedných mývalů zaútočila na novináře v Bílém domě

2. října 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Novináři v Bílém domě se už nebojí jen amerického prezidenta Donalda Trumpa, ale i partičky drzých mývalů. Ti se totiž nedávno pustili do novinářského vybavení. Lidé si tento útok okamžitě spojili s prezidentem, jelikož je známo, že Trump novináře v lásce nemá, a tak podle veřejnosti za sebe poslal skupinku nezbedníků, která si s nimi měla vyřešit účty.

Na pozemcích Bílého domu mývalové žijí od nepaměti. Starají se o ně lidé, kteří mají na starost správu prezidentského sídla a přilehlých pozemků. 29. září ale čtveřice savců medvídkovitých utekla a odvážně se pustila do vybavení právě přítomných novinářů. „Do Bílého domu vstoupil duch Pawnee. Mývalové napadli skupinu novinářů na Severním trávníku. Než byli odvoláni, tahali fotografa a následně i dopisovatele za kalhoty,“ napsala na Twitter novinářka CBS Paula Reid.

Pawneem novinářka naráží na populární americký satirický sitcom Parks and Recreation. V seriálu je totiž ztvárněno fiktivní městečko Pawnee v Indianě, které čelí invazi mývalů. Incident okamžitě obletěl internet. Vtipálci je dávali například do souvislosti, jak Donald Trump plní daňové povinnosti a podle některých uživatelů sociálních sítí je vyslal na novináře sám prezident.

Mývalové jsou v Bílém domě starousedlíky. Prvním obyvatelem byla samička Rebeca, kterou dostal v roce 1926 jako dárek 30. prezident prezident Spojených států Calvin Coolidge od příznivce z Mississippi. Rodina si mývalici natolik oblíbila, že prezidenta doprovázela na vodítku i při formálních příležitostech.

Zábava - další články

Doporučujeme