Ben Affleck hodlá skončit s Batmanem. Kdo bude jeho nástupcem?

18. ledna 2018·Zábava·Redakce

Věčný ochránce Gothamu v posledních dvou filmech zrovna neuspěl. Ben Affleck se do další spolupráce s DC Comics nehrne. Fanoušci se teď na internetu dohadují, kdo by mohl být jeho nástupcem. Režisér Michael Reeves částečně naznačil, kdo by mohl masku superhrdiny obléci v příštím filmu.

Po smíšených názorech na novou Ligu spravedlnosti se v rozhovoru pro USA Today Ben Affleck svěřil, že na téhle lodi nechce být. Herec dokonce otevřeně řekl, že přemýšlí, jak z toho vyklouznout. I tak byl ale producent Charles Roven přesvědčen o tom, že roli znovu vezme. Fanoušci se nemohli dočkat rozuzlení, to bylo ale zatím v nedohlednu.

John Campea, americký Youtuber, uvedl ve svém nedávném videu, že mu jeho zdroj z Hollywoodu prozradil, že Michael Reeves už má v hlavě kandidáta, kterým Afflecka nahradí. Hodně se mluvilo o Jonu Hammovi. To bohužel nebylo oficiálně potvrzeno. Film The Batman nemá ani dokončený scénář. Mezitím se mezi fanoušky jen šíří spekulace. Ty poslední mluví o tom, že by Afflecka měl nahradit známý herec Jake Gyllenhaal.

O Gyllenhaalovi se diskutovalo už od listopadu. Není divu, že se jeho jméno znovu objevuje v titulcích. Podle zdroje portálu revengeofthefans.com je situace taková, že jakmile se Affleck rozhodne zahodit masku gothamského ochránce, na jeho místo ihned nastoupí Jake Gyllenhaal. Zanělo to z úst zaměstnance studia Warner Bros, které bude nadcházející film produkovat.

I kdyby Affleck odstoupil od Batmana, pořád bude pracovat pro Warner Bros. Má totiž rozjetou poměrně slibnou režisérskou kariéru. Gyllenhaall již dříve sám projevil zájem o roli superhrdiny a svými hereckými schopnostmi vždy přesvědčil. Připomeňme si jeho role ve filmech Bojovník, Zmizení, Zodiac, Mariňák nebo Zkrocená hora.

Zábava - další články

Doporučujeme