Bydlení na nádraží, dům prolezlý havětí. Zdeňka si ve Výměně manželek prožije noční můru

28. září 2016·Zábava·Redakce

Středeční Výměna manželek, sonda do duše českých domácností, bude zase masakr. Jedna z vyměněných manželek má totiž panický strach z pavouků, jenže to netuší, že ji štáb přiveze do domu, který je jimi prolezlý skrz naskrz. Jak se manželka Zdeňka bude tvářit? A jak se jí bude líbit bydlení na nádraží?

Špindíry ve Výměně manželek. Takový by mohl být podtitul středečního dílu oblíbené reality show TV Nova. V premiérovém dílu uvidíme rodinu z Potůčků, která se skládá ze Zdeňky (36), Martina (38) jejich dcery Adélky (10) a syna Martina (7). Na druhé straně se seznámíme s Anetou (26), Michalem (26) a synem Dominikem (1), kteří žijí v Nelahozevsi.

Rodina Anety ale nežije zrovna standardně, alespoň co se ubytování týče. Žijí v nádražním domku, který leží u trati, navíc je prolezlý všemožnou havětí. Z toho bude mít vyměněná manželka Zdeňka trauma, protože má hrůzu z pavouků. Vypadá to tedy, že Zdeňka si v Nelahozevsi prožije svoji noční můru.

Zvládne Zdeňka 10 dní v náhradní rodině? Sledujte Výměnu manželek už ve středu od 20:20 na Nově. Mimochodem počkejte si na „Osm očí“, protože Výměnu čeká jedna trapná žádost o ruku. Řekne dotyčná ANO?

FOTO: TV Nova

Zábava - další články

Doporučujeme